Diensten

Easy Web Solutions is breed georiënteerd. Van een simpel visite kaartje tot een geavanceerde webshop. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij het maken van de websites bieden wij een aantal diensten. Hieronder staan de diensten opgesomd:

Volledige begeleiding

Easy Web Solutions kan u volledig begeleiden in het ontwikkeltraject van de website. Van het bedenken van ideeën tot het maken van de website. Wij maken de website op maat zodat deze precies doet wat je wilt.

WordPress

WordPress is een van de populairste "motoren" van websites. Je kan door middel van WordPress gemakkelijk afbeelding, videos of teksten aanpassen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. Door middel van WordPress zetten wij goede kwaliteit websites neer tegen een scherp tarief.

SSL

Je hebt het vast wel eens zien staan, dat slotje voor de URL van een pagina. Tegenwoordig geven veel browsers een melding als de website niet beveiligd is. Wist je dat het bij webshops zelfs verplicht is om een SSL certificaat te hebben?

Domeinregistratie

Wij registreren je domein naam snel en zonder overbodig gedoe. We kunnen je domein naam los aanvragen of koppelen aan een hosting pakket.

Hosting

Voor het hosten van de website kan je ook bij ons terecht. Wij laten de website hosten tegen een kleine vergoeding. Uiteraard kunnen wij je hierbij adviseren over de verschillende hosting paketten. Het aanvragen van het hosting paket kan uiteraard ook via ons.

Onderhoud

Het CMS is de "motor" van de website. Onderhoud hiervoor is aan te raden. Op digitaal vlak zijn er altijd ontwikkelingen. De updates die hieruit voortkomen nemen wij je uit handen, zodat de website altijd optimaal blijft werken.

Advies

Heb je ideeën om een website te beginnen of loopt je elders tegen ‘muren’ aan? Maak een afspraak met ons, we denken graag met je mee! Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nemen we jouw ideeën samen door en zoeken naar (technische) mogelijkheden

geïnteresseerd?